Mel Schmidt | Brändivalmentaja ja markinointikouluttaja

ABOUT MEL SCHMIDT

Mel Schmidt on brändivalmentaja, markkinointikouluttaja ja digitoimisto Schmidt Communicationsin yrittäjä. Yli kymmenen vuotisen uransa digitaalisen viestinnän, brändäyksen ja tapahtumamarkkinoinnin parissa Mel on työskennellyt satojen kansainvälisten brändien, paikallisten toimijoiden sekä yksinyrittäjien kanssa. Hän on kouluttanut, konsultoinut ja sparrannut useissa eri yhteisöissä sekä tiimeissä.

Ensimmäisen digituotteensa, Menesty somessa, 30 + 5 ideaa sisältömarkkinointiin e-kirjan Mel julkaisi Schmidt Communicationsin nimissä syksyllä 2017. Tästä alkoi matka brändivalmennuksen pariin ja elokuussa 2019 lanseerattu Henkilöbrändin kivijalka -verkkokurssi sekä yksin- ja pienyrittäjiä tehokkaaseen brändiviestintään sparraava Brändininja-konsepti näki päivänvalon.

Mel on paitsi intohimoinen kouluttaja, myös ikuinen markkinointiviestinnän opiskelija. Nopeasti muuttuva maailma tarjoaa kaivattua haastetta jokaiseen päivään ja lisää kannuksia on ammatillisten opintojen jälkeen haettu seminaareista, kursseista, koulutuksista sekä jatkuvasta dialogista kansainvälisten vaikuttajien kanssa.

"Työurani aikana olen tehnyt monta täyskäännöstä. Olen aikuisiällä opiskellut uuden ammatin, päättänyt perustaa digitoimistolle verkkokaupan ja supistanut yritykseni kokoa huomattavasti. Olen oivaltanut, että kyse on loppujen lopuksi siitä, mikä luo sinulle merkitystä ja millä tavoin voit tehdä maailmasta pikkuisen paremman paikan."

Mel uskoo, että työn ja tienaamisen tulee olla myös hauskaa. Digitaalinen liiketoiminta ja luovuus työssä mahdollistaa vapautta ja mielenrauhaa.

Tänä päivänä Mel auttaa yhdessä Brändininjan ja Schmidt Communicationsin välittävän osaajatiimin kanssa yrityksiä ja ihmisiä niiden takana kasvamaan.

Mel Schmidt | Puhuja ja some-kouluttaja

"Haluan olla asiakkailleni ja kumppaneilleni sellainen tyyppi, joka rohkaisee, kouluttaa ja tukee silloin kun yrittäjyys vie teille tuntemattomille. Iso visioni on, että Brändininja auttaa 100 000 unelmiinsa uskovaa yrittäjää saavuttamaan menestystä ja luomaan itselleen juuri sellaisen elämän, joka saa heidät innolla heräämään jokaiseen uuteen päivään."

Rohkeutta elää, toteuttaa ja rakastaa!

MEL MEDIASSA

SEURAA INSTAGRAMISSA: @iammelschmidt

[iscwp-slider username="iammelschmidt" show_likes_count="false" show_comments_count="false" gallery_height="180" dots="false" autoplay="false" slidestoshow="6"]