Tapahtuma-alan yrittäjä pysyy aktiivisena tekemällä vapaaehtoistyötä, opiskelemalla sekä pitämällä kotikoulua
Ollaan tukena toisillemme, keksitään jotain hienoa yhdessä ja koitetaan kaiken stressin ja hulluuden keskellä pysyä positiivisina!

Tapahtuma-alan yrittäjä pysyy aktiivisena tekemällä vapaaehtoistyötä, opiskelemalla sekä pitämällä kotikoulua

  • Artikkelin kommentit:1 kommentti

Olen tapahtuma-alan ja projektityön konsultoinnin yksinyrittäjä, yritykseni on Nillin Consulting. Asuin Kanadassa 15 vuotta ja palasin takaisin Suomeen 3 vuotta sitten. Englanti on minulle kielenä vahvempi. Yrittäjänä olen toiminut nyt vuoden.

Tapahtuma-alalla tuntui Koronan vaikutukset lähes välittömästi. Minulla oli koko kevät täynnä sekä isoa, että pientä keikkaa, ja yhtäkkiä tyhjeni koko kalenteri.  Kaikki matkat peruuntuivat, ja shokki oli iso.

Toimin myös vapaaehtoisena sekä Meeting Professionals Internationalin (Tapahtuma-alan ammattijärjestön) suomen osaston varapuheenjohtajana ja tiedottajana, sekä Muuramen Yrittäjien hallituksen tiedottajana, joten siltä osin tämä Korona on minuakin pitänyt kiireisenä töiden loppumisesta huolimatta. Suoritan tässä samalla myös Yrittäjän ammattitutkintoa, ja päättötyötä teen Master of International Business Development tutkintoon, joten päiväni kyllä jatkuvat kiireisenä, mutta rahallisesti tässä kyllä huoli on ollut. Nyt tuli kotiopettajana toimiminen lapsille tähän lisä ammatiksi, kuten varmaan monelle muullekin.

Voisin helposti masentua tästä tilanteesta ja vaipua epätoivoon, mutta kieltäydyn niin tekemästä. Olen kieltäytynyt näkemästä kaiken negatiivisen mitä tämä Korona on tuonut tullessaan. Positiivisena näenkin itse nyt sen, että kokonaiset valtiot ovat joutuneet pysähtymään, kiireisimmätkin ihmiset miettimään, että mikä sitä itselle on tärkeää.

Onko työ -ja henkilökohtainen elämä tasapainossa? Teenkö juuri nyt sitä mitä pitää? Onko tämä tekemiseni tärkeätä? Uskon, että omalla alallani muutos tulee olemaan iso. Onko tulevaisuudessa kaikkiin tapahtumiin pakko osallistua henkilökohtaisesti, vai voinko olla menemättä ja ns. Osallistua etänä? Mutta myös toiselta kantilta katsoen, voiko toisten ihmisten kohtaamisen korvata? Vai onko tulevaisuus näiden kahden sekoitus? Mitä tämä tarkoittaa matkailualalle tai ravintola-alalle? Halusimme tai emme, nämä alat ovat kaikki muuttuneet, koska tilanne vaati näin. Nyt asian kanssa pitää elää, ja koittaa keksiä uusia mahdollisuuksia epätoivon keskellä.

Alaan tai työnkuvaan katsomatta, ottakaa yhteyttä rohkeasti jos voin auttaa sua tässä tilanteessa millään tavoin, tai voidaan keksiä miten voisin olla sinulle avuksi!

Ollaan tukena toisillemme, keksitään jotain hienoa yhdessä ja koitetaan kaiken stressin ja hulluuden keskellä pysyä positiivisina!

 

Nilllin Consulting Nettisivut

LinkedIn

Instagram   

Facebook

 

Jaksamista kaikille!

Terveisin,

Linda

 

 

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

  1. Elina

    Mukava lukea tällainen toiveikas kirjoitus, vaikka kuluva vuosi on ollut todella vaikea monille tapahtuma- ja kokouspalveluiden parissa työskentelevälle.

Vastaa