Yhdessä hetkessä isosta heikkoudesta voi tulla vahvuus
Salla ja hänen verkkokaupastaan löytyvä HomCare -tuotelinja.

Yhdessä hetkessä isosta heikkoudesta voi tulla vahvuus

  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Olen luova ja periksi antamaton yrittäjä. Olen käsillä tekijä, intohimoinen tuotekehittäjä, kaikenmoinen ideoija, nopea päättäjä ja toimeen tarttuja. Lista voi nopeasti katsottuna vaikuttaa todellisen bisnestaitajan ominaisuuskartalta. Todellisuus on mielikuvaa paljon karumpi. Luovuus ja jatkuvasti ideoita pulppuava pää yhdistettynä nopeaan päättäjään ja toimeen tarttujaan on todellisuudessa aikamoinen soppa. Siitä saa nopeasti aikaan aikamoisen sillisalaatin!

Tänä vuonna on kymmenes yrittäjävuoteni ja voit uskoa, että rönsyjä on riittänyt. Niitä on viime vuodet mentoroinnin ja yrittäjäystävien tuella revitty, sahattu ja viilletty irti minusta ja yrityksestäni. Fokusta on suunnattu sinne, mikä on laskelmissa näyttänyt parhaalta ja toisaalta myös tuntunut hyvältä pitkien mietintöjen jälkeen. Luopumisprosessit eivät ole olleet helppoja. On todella paljon helpompaa taikoa tyhjästä uudenlaisia liiketoiminnan osia kuin päättää lopettaa niitä.

Olen yksinyrittäjä ja tällä hetkellä paletissani on Sallan Paja ja verkostomarkkinointi HomCare Finland Oy:ssa. Sallan Paja on luomani tuotemerkki, jonka tuotteet ovat minun suunnittelemiani ja valmistamiani. Pajalla valmistuu kodin käyttötuotteita tekstiileistä ommelle ja betonista valaen. Tekstiileistä suurin osa valmistuu personoituina yrityslahjoiksi. Valimolla valmistuu Sallan Pajan tämänhetkisiä päätuotteita, Tulilehti-ulkotulialusia. Tulilehden kysyntä on viimeisen puolen vuoden aikana kasvanut niin hurjasti, että muut, kuten HomCare-työ, on jäänyt aivan jalkoihin.

…Paitsi, että näinhän tilanne oli pari viikkoa sitten! Mutta sitten Suomeen iski korona!

Yhdessä hetkessä keskiviikkona 11.3. laskin todella nopeasti, että Suomen sulkeutuessa koteihin ei kukaan tarvitse yhtään tuliaista eikä lahjaa. Yksikään nykyinen tai neuvotteluissa oleva uusi jälleenmyyjä ei tietenkään voi ostaa sisään yhtään tuotetta. Voin tehdä tuotteita varastoon, mutta en tiedä milloin teen seuraavat kaupat.

Mielen valtasi ne kaikkien ihmisten yhteiset epäuskon, ymmärtämättömyyden ja surullisuuden tunteet. Mutta myös erittäin vahvana fiilis, että tuleen ei jäädä makaamaan!
Onnellinen on aivan väärä sana kuvaamaan tunnetta tuossa hetkessä, mutta vahva tyytyväisyys puski pintaan, kun tajusin työkalupakistani löytyvän verkostomarkkinoinnin tismalleen oikeassa yhtiössä. #Kuramuija riisui kurahousut päältään, asettui HomCare-edustajan moodiin ja paineli hyödyntämään someosaamistaan läppärille ison teemukin kera.

Rönsyilyn heikkoudesta löytyikin tässä maailmantilanteessa vahvuus. Joka hetkeen on olemassa juuri oikeat myytävät tuotteet ja minulla oli ne nyt käsissäni. HomCaren BioSwipe-sarjan probioottipitoiset pesuaineet ja käsihuuhteet on suunniteltu suojaamaan pintoja ja käsiä patogeenisilta mikrobeilta. Olen viimeisten vuosien aikana perehtynyt hyvin näihin biologisiin tuotteisiin ja osallistunut useisiin koulutuksiin. Nyt ahmin lisää tietoa ja varmistuin joka hetki vahvemmin, että sillä on ollut tarkoituksensa, etten ole karsinut tätä liiketoimintarönsyä pois repertuaaristani. Annan nyt siis palaa ja somen laulaa, myyn suoraan ja ohjaan asiakkaita HomCare-verkkokauppaani, kerron halukkaille tästä liiketoiminnan mahdollisuudesta ja rekrytoin vauhdilla uusia edustajia.

Maailmasta on hetkessä tullut täysin arvaamaton paikka. Kukaan ei tiedä miten suunnilleen kaikki on viikon kuluttua. Se taitaa olla ainoa varma asia, että murhetta ja epävarmuutta riittää ihan jokaiselle. Voi kunpa murheet pienenisivätkin murehtimalla. Tosiasiat kuitenkin ovat, mitä ovat. Surkuttelulla ja valittamisen kierteellä harvoin saa aikaan itselleen ja muille hyvää fiilistä, joten positiivisia pilkahduksia päiviin todella kannattaa etsiä ja niistä napata kiinni!

Tervetuloa tutustumaan Sallan Pajan tuotteisiin www.sallanpaja.fi ja seuraamaan Sallan Pajaa myös Facebookissa ja Instagramissa @sallanpaja

Suosittelen lämpimästi tutustumaan myös HomCaren tuotteisiin www.homcare.fi/sallaaxelin ja seuraamaan työtäni Facebookissa  https://www.facebook.com/homcarejalleenmyyjasallaaxelin/

terkuin
pesuaineita kauppaava kuramuija – Salla

Vastaa