RESURSSIT

Rakastan työkaluja, jotka helpottavat bisneksen tekemistä ja arjen hallintaa. Olen vuosien aikana kokeillut lukemattomia määriä erilaisia ohjelmistoja, tietopankkeja ja koulutuksia, tuotteita sekä metodeja. Minulle on ensisijaisen tärkeää, että käyttämäni apuvälineet palvelevat yritykseni tarpeita ja elämäntyyliäni. Siksi suosittelen sinulle vain sellaisia palveluita, järjestelmiä ja tuotteita, joita itse käytän yritykseni päivittäisten toimintojen ylläpitämiseen. Tältä sivulta löydät hyödyllisiä apuvälineitä oman bisneksesi kasvattamiseen, digitaalisen viestinnän tekemiseen sekä henkilökohtaisen kasvusi tukemiseen.

Huomaathan, että osa linkeistä ovat affiliate-linkkejä. Ansaitsen palkkion, jos päätät tehdä ostoksen näiden linkkien kautta. Linkkien klikkaaminen ei sido sinua mihinkään, eivätkä aiheuta sinulle lisäkustannuksia. Suosittelen sinulle näitä resursseja, sillä käytän niitä itse ja olen ne toimiviksi todennut.

YRITYKSEN PYÖRITTÄMINEN JA LIIKKEENJOHTO

Zervant: Zervantin avulla luot sekä lähetät laskuja, seuraat yrityksesi laskutusta, luot selkeitä tarjouksia ja pidät asiakkaittesi tiedot ajan tasalla. Mikä parasta, Zervantilla luodut laskut ja tarjoukset ovat visuaalisesti selkeitä sekä ammattimaisen näköisiä! Klikkaamalla linkkiä saat 30 päivän ilmaisen jakson premium-tilaukseen. Klikkaamalla linkkiä saat 30 päivän ilmaisen jakson premium-tilaukseen.

Dropbox: Dropboxilla tallennat, synkronoit ja jaat tiedostoja turvallisesti. Pidä yrityksesi kuvat, videot ja dokumentit järjestyksessä, missä ikinä liikutkin! Dropbox toimii täydellisesti kaikilla laitteilla ja tarjoaa mahdollisuuden luoda myös Online Word- sekä Excel -tiedostoja. Hyödyntämällä linkkiä saat lisää ilmaista tallennustilaa!

SISÄLLÖNTUOTANTO

Shutterstock: Shutterstock on korkealaatuisten kuvien, vektorigrafiikoiden ja videoiden maailmanlaajuinen kuvapankki. Shutterstockista ostat ammattimaisten sisällöntuottajien töitä yrityksesi projekteihin, markkinointiin sekä sisältöihin. Shutterstock on markkinapaikka, jonka laajasta valikoimasta löydät varmasti etsimäsi.

MARKKINOINTI JA DIGIBISNES

ActiveCampaign: ActiveCampaign on sähköpostiohjelma, jonka avulla pidät yhteyttä yleisöösi. Ohjelmalla suunnittelet ja lähetät uutiskirjeitä sekä visuaalisesti upeita kampanjoita. ActiveCampaignin avulla automatisoit uutiskirjemarkkinointisi ja luot käteviä myyntitunneleita, jotka pyörivät bisneksesi taustalla väsymättä koskaan!

Sulje