Dolor sit amet

Maecenas commodo non ipsum id condimentum. Aliquam euismod ligula nec lacus facilisis, ac cursus lorem mattis. Maecenas vel laoreet diam. Morbi sed feugiat turpis. Sed sed tellus eget nisl convallis pharetra eu sit amet purus. Ut quis orci non mi venenatis tincidunt commodo vitae sem. Sed sollicitudin feugiat mauris in dictum.

Mel Schmidt

Brändikoulutus

Brändi on maine, joka brändillä on. Brändäys on ketju harkittuja toimenpiteitä, suunniteltuja viestejä, visuaalisia elementtejä, tarinoita ja kohtaamisia. Ennen kaikkea brändäys on pitkäjänteistä työtä paikoissa, jossa brändi kohtaa kuluttajansa. Ei ole yhdentekevää miten brändiä rakennetaan ja minkälaisilla toimilla pyritään vaikuttamaan brändin maineeseen sekä kasvuun.

Mel Schmidt Brändikoulutus on tiivis ja täyttä asiaa sisältävä 90 minuutin luento, jonka jälkeen ymmärrät mikä brändi on, mistä palasista se koostuu ja kuinka voit vaikuttaa siihen, kuinka brändisi koetaan. Tämä brändikoulutus herättelee, oivalluttaa ja tarjoaa konkreettisia työkaluja brändimarkkinoinnin kehittämiseen.

Koulutus on suunniteltu ryhmille ja sopii täydellisesti organisaatioiden johdolle, yrityksen markkinointiviestintää johtaville sekä sitä tekeville henkilöille ja yrittäjille.

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Valmennukset – Superflow Sparraus yrittäjälle

Superflow valmennukset – yrittäjältä yrittäjälle

Oletko valmis muuttamaan intohimosi kannattavaksi bisnekseksi? Yrityksen rakentamisen ei tarvitse olla hampaat irvessä tekemistä, unettomia öitä tai loputonta stressiä. Jokainen yrittäjä kohtaa polullaan epämukavia tilanteita, silloin digiä puhuvan yrittäjäkollegan tsemppi auttaa.

Autan sinua rakentamaan bisnestä verkossa henkilöbrändäyksen avulla ja luomaan konvertoivaa sisältöä somessa. Superflown aikana jeesaan sinua ajatusvilinän jäsentämisessä, sekä digimarkkinoinnin kehittämisessä. Hyödynnä myös osaamiseni verkkokauppaan ja digibisnekseen liittyen.

Valmennukset sopivat sinulle, joka tarvitset tukea yrittäjyyden haasteisiin. Sparraan sinua, kun kaipaat keskustelukumppania, vertaistukea tai konkreettisia vinkkejä ja ideoita tekemiseen.

LUE LISÄÄ

previous arrow
italy-2273767_1280 - copy - copy - copy - copy

Lähdin Superflow valmennukseen kovin tietoisena siitä, että haluan ja tarvitsen apua sekä oman yritysidean että yrittäjäidentiteetin kasvattamisessa, sekä käytännön tekemiseen liittyvissä asioissa.

Nyt kun olen käynyt valmennuksessa viisi kertaa, huomaan että sain niin paljon sellaista, mitä en ymmärtänytkään tarvitsevani! Melin johdonmukainen, selkeä ja ratkaisukeskeinen tapa työskennellä toimii. Alussa tehty huolellinen ja seikkaperäinen suunnitelma minun tarpeistani oli matkan punainen lanka ja kun minä kovana höpöttäjänä ja spekuloijana uhkasin eksyä reitiltä liikaa, Mel palautti aina takaisin asian pariin. Sain paljon konkreettisia työkaluja, pohdittavaa, apua ja paikan oivaltaa itse. Mahtava haastaja, joka ei anna valmiita vastauksia vaan haastaa sinut itse ajattelemaan. Suosittelen!
- Pauliina, yrittäjä

italy-2273767_1280 - copy - copy - copy - copy - copy

Henkilöbrändin kivijalka -verkkokurssi oli minulle todella hyödyllinen ja silmiä avaava opastus brändin rakentamiseen sekä viestinnän suunnitteluun. Kurssin materiaalit ovat selkeitä, toiminnallisia ja vinkit konkreettisia sekä helppoja ottaa heti käyttöön. Verkkokurssi on mahtava myös siksi, että materiaaleihin pääsee aina käsiksi, eikä kaikkea tarvitse sisäistää kerralla. Kiitos Mel!
- Johanna J, yhteisömanageri, Turku

italy-2273767_1280 - copy - copy - copy

Tajusin tarvitsevani apua somesisältöjen ja henkilöbrändin rakentamisessa. Tartuin Henkilöbrändin kivijalka -verkkokurssiin ja olin ällikällä lyöty. Mel osaa kertoa juuri sen, mikä sinun on oleellista tietää henkilöbrändin rakentamisesta.
- Jesse M, yrittäjä, Naantali

italy-2273767_1280 - copy

Mel Schmidt oli kertomassa yrittäjyyspolkunsa Turun ammatti-instituutin parturi-kampaaja opiskelijoille yrittäjyyden tunneilla. Mel on ihanan rehellinen, hauska, innostava, kiinnostava ja rohkea puhuja sekä esiintyjä. Hänen tarinansa on huikea eikä varmasti jätä ketään kylmäksi – Mel on supermuija! Kiitos, herätit tunteita, kysymyksiä ja ajatuksia.
- Taru Vienola, opettaja, hiusala Turun ammatti-instituutti

italy-2273767_1280

Mel on loistava esimerkki siitä kuinka voit levittää siipesi, uskoa unelmiisi ja visioihisi. Meliltä saat vastauksia businekseen, markkinointiin ja erityisesti somen tekemiseen. Melin insight on usein out of the box -vastaus, jossa yhdistyy useampi näkökulma.
- Sini Supreme, CEO, Ace of Case, Los Angeles

italy-2273767_1280 - copy

Mel tunnetaan ennen kaikkea positiivisesta asenteesta, joka luo asiakkaalle sellaisen tunteen että kyllä kaikki hoituu. Melin kanssa yhteistyö on saumatonta ja helppoa.
- Taru Salokangas, Markkinointikouluttaja, Huntington Beach

italy-2273767_1280 - copy - copy

Mel on suorasanainen, mielipiteissään vankka yrittäjä, joka tekee asiakkaansa eteen paljon työtä. Yhteistyökumppanina hän on vaativa, mutta antaa ympärillään oleville ihmiselle samalla tavoin takaisin.
- Katri Raitala, Tiedottaja 2019, Airisto JC

next arrow

Yrittäjätarina

Yrittäjyys on elämäntapa joka mahdollistaa, opettaa ja kouluttaa. Parhaimmillaan se on sitä, että sohvan nurkassa saatu hetkellinen mielijohde vie niin mennessään, ettei paluuta takaisin ole. Yrittäjyys on kasvattavin yksittäinen projekti, joka vaikuttaa paitsi yrittäjän työ- myös henkilökohtaiseen elämään.

Kuinka freelanceristä kasvoi mainostoimiston johtaja? Mitä tapahtui, kun paska osui tuulettimeen ja juuri pintaremontoitu toimistotila osoittautui kosteusvaurion kärsineeksi? Miten yhden graafikon unelma muuttui matkan aikana niin, että koko yrityksen liiketoimintasuunnitelma jouduttiin miettimään uusiksi? Mihin yrittäjän väsyminen jokapäiväiseen kamppailuun firman sisäisten ongelmien vuoksi johti?

Schmidt Communications on oodi vapaudelle, intohimolle ja kokemuksille. Buukkaa Mel kertomaan tunnenystyröitä kutitteleva yrittäjätarina joka inspiroi, innostaa ja jättää jälkensä.

Valmennukset Mel Schmidt - yrittäjätarina
Menesty somessa -valmennukset ja luennot - Mel Schmidt

Menesty Somessa -koulutukset

Jokainen työntekijä, toimihenkilö ja yrittäjä antaa some-tekemisellään (tai tekemättä jättämisellään) kasvot organisaatiolle. Sisällöntuotanto on työtä, jonka vaikutus ulottuu kaupunki- ja maakohtaisten rajojen ulkopuolelle.

Etsitkö innostavaa kouluttajaa, joka herättelee ja tarjoaa käytännönläheisiä tapoja tuottaa sisältöjä sosiaaliseen mediaan? Menesty Somessa -valmennukset (Instagram/Facebook) sopivat täydellisesti yrityksen tai organisaation koulutus- ja seminaaripäiville tarjoten konkreettisia työkaluja sekä vinkkejä myyntiä tukevan some-viestinnän tekemiseen. Koulutustilaisuuksien jälkeen yleisö ymmärtää kanavien toimintalogiikan ja tuntee sisältömarkkinoinnin uusimmat trendit.

Koulutuksien kesto räätälöitävissä 1–2,5 tunnin kokonaisuuksiin.

Tartu hetkeen

Et voi luoda menestystä ja kasvaa, jos mikään arjessa ei muutu. Me Brändininja-tiimin kanssa olemme täällä auttamassa. Paiskaa viestiä oheisen lomakkeen kautta, niin otamme sinuun yhteyttä!